About us

About us

About us

Mijn naam is Sabrina en met mijn passie voor perfectionisme en oog voor detail, begrijp ik hoe belangrijk het is om jouw ideeën en wensen nauwkeurig weer te geven en te vertalen naar de juiste sfeer en uitstraling. Ik geloof in oprechtheid en klantgerichtheid en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij en jouw klanten tevreden zijn met het eindresultaat.
 

Of je nu een specifiek thema in gedachten hebt of nog zoekende bent naar inspiratie, ik sta klaar om met je samen te werken en je te adviseren gedurende het hele proces. Samen kunnen we de perfecte aankleding en props selecteren die jouw evenement, feest, set of opnames naar een hoger niveau tillen.

Ik hecht veel waarde aan open communicatie en zal samen met mijn team goed naar je luisteren om ervoor te zorgen dat ik jouw visie volledig begrijp. Met mijn expertise en ervaring in de branche, zal ik mijn uiterste best doen om aan al jouw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw project tot een succes te maken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, zodat we kunnen bespreken hoe ik je samen met mijn team het beste van dienst kan zijn.

Meet the team

Paul

Paul

Grote liefde, Motivate & Support

Ronald

Ronald

Vader & Superheld

Anthony

Anthony

Schoonvader & Alleskunner

Chenee

Chenee

Student Interieuradviseur, Stagiaire
Venus

Venus

Student Styling, Interieur & Vormgeving, Stagiaire

Aurora

Aurora

Student Game Art, Stagiaire